Stomerij in Amsterdam


Wilt u uw kleding of gordijnen laten stomen en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare stomerij in Amsterdam? Dan kunt u rekenen op de uitgebreide service van het team van CityWash! Niet alleen voor het stomen van kleding en gordijnen komen mensen naar onze stomerij in Amsterdam, maar ook voor het stomen van slaapzakken, dekens, dekbedden en tapijten. Wat u ook wilt laten stomen; wij gaan altijd grondig te werk en beloven u een verrassend schoon eindresultaat. We zorgen graag voor een totale textielreiniging!

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

7 Dagen per week geopend

Alle soorten textiel

Zuinige en groene wasinstallaties

Een stomerij in Amsterdam met jarenlange ervaring


CityWash bestaat al sinds 1998. Wanneer u kleding, gordijnen of ander textiel naar onze stomerij in Amsterdam brengt, kunt u er dus op rekenen dat dit met uiterste precisie wordt gestoomd. Vanwege onze jarenlange ervaring weten we exact hoe we elke stof moeten stomen, waardoor we u het beste resultaat kunnen garanderen. Bovendien zijn onze medewerkers flexibel, vriendelijk en werken ze tegen scherpe tarieven.


Ontdek onze overige services


Naast het stomen van gordijnen, kleding en ander textiel, kunt u ook in onze zaak in Amsterdam terecht om uw textiel zelf te wassen of te laten wassen. We beschikken over zuinige wasinstallaties en maken hierbij enkel gebruik van groene stroom. Na de wasbeurt schakelt u ons ook in om uw textiel te strijken en kreukvrij te maken. Desgewenst maakt u ook gebruik van onze ophaal- en bezorgservice.


Breng uw textiel naar onze stomerij in Amsterdam


Wanneer u gordijnen, kleding of ander textiel wilt laten stomen, nodigen we u van harte uit in onze stomerij in Amsterdam. Wij zijn elke dag van de week geopend en bieden een uitgebreide service aan. Wist u bijvoorbeeld dat u ons ook inschakelt voor kledingreparatie? Voor meer informatie over onze diensten neemt u contact met ons op via info@citywashamsterdam.com of via +31 20 664 84 79.

Bel ons