Zelfservice wasserette


Bent u op zoek naar een zelfservice wasserette of laundrette in Amsterdam waar u zelf uw kleding kunt wassen? Dan is CityWash de plek waar u moet zijn. Breng onze zelfservice wasserette in Amsterdam-Zuid een bezoek om uw kleding te wassen met behulp van onze zuinige en groene wasinstallaties. Ons vriendelijke personeel legt u graag uit hoe de machines werken, zodat u in het vervolg snel uw was laat starten.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

7 Dagen per week geopend

Alle soorten textiel

Zuinige en groene wasinstallaties

Kiest u voor zelfservice of laat u uw wasgoed achter in onze wasserette?


CityWash is dé zelfservice wasserette bij uitstek. We beschikken over een groot aantal professionele wasinstallaties waarmee u snel uw wasgoed schoon krijgt. Wilt u graag zelf uw kleding wassen en bent u daarom op zoek naar een wasserette of laundrette in Amsterdam waar u dit kunt doen? Dan is CityWash in Zuid de plek waar u moet zijn. Natuurlijk is het in onze wasserette ook mogelijk om enkel uw wasgoed af te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles heerlijk gewassen, gestreken en opgevouwen is bij terugkomst. Heeft u geen tijd om uw wasgoed af te leveren of op te halen? Dat is geen enkel probleem. Maak dan gebruik van onze ophaal- en bezorgservice. Makkelijker kunnen we het u niet maken!


Zeven dagen in de week geopend


Bij ons is het elke dag wasdag! Onze wasserette in Amsterdam is namelijk zeven dagen per week geopend, zodat u zelf uw kleding kunt wassen op een moment dat het u uitkomt. Wilt u graag doordeweeks langskomen of juist in het weekend? Het kan allebei in onze laundrette in Amsterdam! Bovendien profiteert u van voordelige tarieven. Wanneer u zelf komt wassen in onze wasserette betaalt u slechts € 5,50 per 5kg. Wilt u uw was ook drogen? Dan betaalt u € 7,- per 5kg. Bekijk gerust ook de tarieven voor het laten doen van uw was.


Bezoek onze zelfservice wasserette


Wij verwelkomen u graag in onze laundrette in Amsterdam, of u nu zelf wilt wassen of dat u uw was wilt laten doen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het stomen, strijken, mangelen en repareren van uw textiel. Met meer dan twintig jaar ervaring, kunt u bij ons rekenen op een professioneel resultaat. Heeft u vragen over onze zelfservice wasserette of over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 20 664 84 79 of een e-mail te sturen naar info@citywashamsterdam.com.

Bel ons