Wasserette voor bedrijfskleding in Amsterdam


Uw bedrijfskleding laat uw zorgvuldig reinigen bij CityWash, een betrouwbare wasserette in Amsterdam. We bieden een professionele dienstverlening speciaal gericht op de behoeften van bedrijven en particulieren. Met een uitstekende service en aandacht voor detail garanderen we dat uw bedrijfskleding er keer op keer schoon uitziet.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Uw bedrijfskleding reinigen we grondig in onze wasserette


Het reinigen van werkkleding is een kunst op zich. Het wassen van kokskleding vereist bijvoorbeeld speciale aandacht vanwege de hardnekkige vlekken die tijdens het koken kunnen ontstaan. Om deze kleding in de beste staat te houden nemen we ook het stomen, strijken en het repareren van u over. Naast kleding, reinigen we ook ander textiel in de horeca. Het wassen van restaurantlinnen is een van onze andere specialisten. Gezien de fijne stoffen is het een noodzaak om ze er fris en representatief uit te laten zien. Bent u benieuwd naar de kosten? Bekijk onze scherpe tarieven online.


Maak gebruik van onze wasserette voor schone was


Onze wasserette voor bedrijfskleding zorgt er altijd voor dat al uw textiel met de grootste zorg en expertise wordt behandeld. Kies daarom voor de reinigingsdiensten van onze horecawasserij. Uw bedrijfskleding en linnen verdienen immers de beste zorg. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Na de reiniging haalt u uw schone was weer bij ons op of kiest u voor het gemak van onze bezorgservice.