Werkkleding reinigen in Amsterdam


Wilt u uw werkkleding laten reinigen in Amsterdam? CityWash in Amsterdam is trots op haar expertise in het grondig en zorgvuldig reinigen van alle soorten werkkleding. Niet alleen zorgen we ervoor dat uw team er op zijn best uitziet, maar door regelmatig onderhoud verlengt u ook de levensduur van de kleding, waardoor u op lange termijn op kosten bespaart.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Uw werkkleding grondig laten reinigen


Het wassen van bedrijfskleding vraagt om een specifieke aanpak. Een koksbroek wassen vereist een specifieke behandeling die rekening houdt met specifieke vlekken zoals vet of sauzen. Daarentegen, hanteren wij bij het wassen van schorten een andere methode die optimaal is voor het materiaal en de veelvoorkomende vervuiling van schorten. Ongeacht het type kledingstuk garanderen wij een grondige reiniging die de levensduur van uw werkkleding verlengt. Een schone uitstraling draagt bij aan de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten reinigen van uw werkkleding? Bekijk de tarieven online.


Maak een afspraak voor het wassen van uw kleding


Wilt u uw werkkleding laten reinigen? Kies dan voor onze horecawasserij. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw werkkleding er schoon uitziet. Of het nu gaat om dagelijkse kleding of speciale outfits voor evenementen, wij behandelen elk stuk met de grootste zorg. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons de zorg voor uw werkkleding uit handen nemen.