Bedrijfskleding wassen in Amsterdam


Bedrijfskleding wassen is een taak die vakmanschap vereist en CityWash in Amsterdam neemt dit u graag uit handen. Als dé specialist in deze branche zorgen wij ervoor dat de bedrijfskleding van uw medewerkers er altijd piekfijn uitziet, passend bij de reputatie en uitstraling van uw onderneming.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Verschillende soorten bedrijfskleding laten wassen


Als een toonaangevende horecawasserij hebben we ervaring met het wassen van een breed scala aan bedrijfskleding. Zo zijn onze specialisten bekend met het grondig wassen van schorten die onderhevig zijn geweest aan intensieve gebruiksdagen. Ook het wassen van koksbroeken, waarbij specifieke voedsel- en vetvlekken een uitdaging vormen, doen ze met alle precisie. Wij hanteren voor elk kledingstuk een passende aanpak en onze methodes zijn afgestemd op het behoud en de hygiëne van uw werkkleding.


Maak een afspraak voor schone bedrijfskleding


Wilt u uw werkkleding laten reinigen? Met onze reinigingsdiensten zorgen we ervoor dat uw werkkleding weer snel klaar is voor gebruik. Naast het wassen van uw bedrijfskleding schakelt u ons ook eenvoudig in voor het stromen, strijken of repareren van uw kleding. Haal hierna uw schone was weer bij ons op of kiest u voor het gemak van onze bezorgservice. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ervaar zelf de kwaliteit van onze service. Voor u beslist, nodigen wij u uit om onze tarieven online te bekijken.