Schorten wassen in Amsterdam


Als het gaat om schorten wassen, is CityWash in Amsterdam dé plek waar vele restauranthouders en particulieren op vertrouwen. Onze expertise in de wasserijsector gecombineerd met de kennis van de unieke behoeften van de horeca, stelt ons in staat om de beste service te bieden. In de wereld van de gastronomie is een schoon schort meer dan alleen een kledingstuk, maar staat het voor professionaliteit en passie voor het vak.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Schorten van uw personeel zorgvuldig laten wassen


Schorten zijn dagelijks blootgesteld aan allerlei soorten vlekken en spatten, van olie tot sauzen. Het regelmatig en professioneel wassen van deze schorten garandeert niet alleen een vlekkeloze uitstraling maar draagt ook bij aan de gezondheid van uw personeel en klanten. Als expert in textielreiniging begrijpen we dit belang. Daarom wassen we niet alleen schorten, maar ook het wassen van servetten en ander linnen is een van onze specialiteiten.


Kies voor duurzaam gewassen schorten


Wilt u uw werkkleding laten reinigen? Een goede eerste indruk is van onschatbare waarde in de horeca en een schoon schort draagt daaraan bij. In onze horecawasserij zorgen we ervoor dat uw schorten met behulp van groene stroom worden gewassen, zodat ze niet alleen schoon maar ook duurzaam zijn. Neem contact met ons op voor schone schorten die stralen. Of u er nu voor kiest om de kleding zelf op te halen of gebruik te maken van onze bezorgservice, wij garanderen kwaliteit en gemak.