Restaurantlinnen wassen in Amsterdam


Restaurantlinnen wassen wordt met passie en professionaliteit gedaan bij CityWash in Amsterdam. Fris en schoon tafellinnen zorgt voor de perfecte eerste indruk bij uw gasten, en wij begrijpen dat als geen ander. In de culinaire wereld maakt het kleinste detail het verschil. Zorg dat uw restaurant zich onderscheidt met kraakhelder linnen door deze bij ons te laten reinigen.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Uw restaurantlinnen zorgvuldig laten wassen


Restaurantlinnen bestaat uit een scala aan items, waaronder elegante tafelkleden, sfeervolle servetten en chique loperstukken. De hygiëne en verzorging van deze items, bijvoorbeeld het wassen van servetten, is cruciaal, want schoon linnen staat gelijk aan uitstekende gastvrijheid. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, van wassen tot stomen, strijken en mangelen. Naast het wassen van restaurantlinnen hebben wij ook expertise in het wassen van horecakleding, zodat uw personeel er altijd tiptop uitziet. Bent u benieuwd naar de kosten die wij hanteren? Voor een volledig overzicht van onze tarieven nodigen wij u uit om deze online te bekijken.


Maak een afspraak voor schoon linnen


Investeren in het wassen van restaurantlinnen en het reinigen van werkkleding is investeren in de reputatie van uw restaurant. Zoekt u om deze reden een horecawasserij? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het wassen van restaurantlinnen. Vertrouw op onze expertise voor onberispelijk linnen dat de sfeer in uw restaurant verhoogt. Wij begrijpen hoe druk de horeca kan zijn, daarom bieden we flexibele bezorgopties aan, aangepast aan uw schema.