Horecakleding wassen in Amsterdam


Wanneer het gaat om horecakleding wassen in Amsterdam, wilt u uiteraard vertrouwen op de beste dienstverlener. CityWash in Amsterdam begrijpt de specifieke eisen van de horecabranche. Met onze geavanceerde technieken en toegewijde professionals staan we garant voor schone en frisse kleding, elke keer weer.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Grondig uw horecakleding laten wassen


Horecakleding is niet zomaar kleding. Het is de uitstraling van uw restaurant, café of hotel en vormt een belangrijk onderdeel van de algehele klantervaring. Zo kan het wassen van kokskleding een uitdaging zijn vanwege de unieke vlekken zoals sauzen, oliën en specerijen. Een voorbeeld hiervan is het wassen van koksbroeken. Dit vraagt om een aanpak die zowel zacht is voor de stof als krachtig tegen vlekken. Laten we het belang van het wassen van schorten niet vergeten; deze zijn vaak het eerste wat een klant ziet en moeten dus altijd smetteloos zijn. Onze specifieke methoden garanderen dat elk stuk horecakleding de zorg en aandacht krijgt die het verdient in onze horecawasserij.


Maak een afspraak voor stralende en schone horecakleding


Wilt u horecakleding laten wassen? Laat uw bedrijfskleding reinigen in onze wasserette. Wij zijn uw betrouwbare partner in textielreiniging. Neem contact met ons op om een afspraak te maken om uw horecakleding bij ons te wassen. Dit doet u door te bellen via het nummer +31 20 664 84 79 of een e-mail te sturen naar info@citywashamsterdam.com. Wij staan voor u klaar om te zorgen dat uw horecapersoneel altijd in smetteloze kleding verschijnt. Onze tarieven vindt u online.