Sporthanddoek wassen in Amsterdam


Bent u op zoek naar een betrouwbare plek om uw sporthanddoek te wassen in Amsterdam? Zoek niet verder, want CityWash staat voor u klaar. Gelegen in het bruisende Amsterdam, bieden wij een gespecialiseerde wasservice aan die voldoet aan de behoeften van zowel particulieren als professionals.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Uw sporthanddoek laten wassen om zweet en geurtjes te verwijderen


Een sporthanddoek komt in direct contact met zweet en daarom is een grondige reiniging essentieel voor hygiëne en comfort. Het regelmatig en professioneel laten wassen van een sporthanddoek zorgt ervoor dat bacteriën en onaangename geurtjes worden verwijderd. In onze wasserij voor sportscholen zorgen wij voor een diepgaande reiniging van uw sporthanddoeken. Daarnaast fungeren we ook als een horecawasserij. Wij zijn de perfecte plek voor het reinigen van uw werkkleding. Of het nu gaat om stomen, strijken of mangelen, wij nemen al uw waszorgen uit handen.


Neem contact met ons op voor frisse, schone handdoeken


Garandeer uzelf van een fris en hygiënisch gevoel na elke sportbeurt door te kiezen voor het zorgvuldig wassen van uw sporthanddoek. Als specialist in textielreiniging staan we klaar om u volledig te ontzorgen. Neem contact met ons op en ontdek wat onze specialisten voor u kunnen betekenen.