Wasserij voor een sportschool in Amsterdam


Bent u op zoek naar een wasserij voor een sportschool in Amsterdam? Dan zit u bij CityWash in Amsterdam goed. Wij weten als geen ander hoe belangrijk schone sportartikelen zijn voor de beleving en hygiëne binnen uw sportschool. Met onze geavanceerde technologie en gepassioneerde medewerkers zorgen we ervoor dat uw sporttextiel weer fris en schoon is.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Het belang van een wasserij voor een sportschool


Een schone sportschool draagt niet alleen bij aan de tevredenheid van uw leden, maar bevordert ook hun gezondheid en welzijn. Het regelmatig laten wassen van sporthanddoeken zorgt er bijvoorbeeld voor dat bacteriën en zweetlucht geen kans krijgen. Een sportschool met schone handdoeken en faciliteiten straalt professionaliteit en zorg voor haar leden uit. Naast een wasserij voor een sportschool, zijn we ook een horecawasserij. Zo hebben we ervaring met het wassen van kokskleding. Kortom, we hebben zowel de kennis als de apparatuur om diverse soorten textiel grondig te reinigen. Onze tarieven bekijkt u eenvoudig online.


Schakel ons in voor schone sportartikelen


Zoekt u een wasserij voor een sportschool of heeft u behoefte aan een wasserette voor het reinigen van bedrijfskleding? Wij staan in beide gevallen voor u klaar als betrouwbare partner in reinigingsdiensten. Als u wilt dat uw textiel weer straalt als nieuw, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dit doet u door te bellen +31 20 664 84 79 of een e-mail te sturen naar info@citywashamsterdam.com. Na de grondige reiniging kunt u uw was bij ons ophalen, of we bezorgen het netjes bij u terug met onze bezorgservice.