Kleermaker in Amsterdam


Bent u op zoek naar een professionele kleermaker voor kledingreparatie in Amsterdam? Zoek niet verder en schakel ons vakkundige team in. Wij repareren of herstellen al uw textiel en letten daarbij goed op de details. Of u nu een T-shirt, een broek of zelfs een trouwjurk wilt laten herstellen; wij staan voor u klaar. Ook wanneer u geen kleding, maar bijvoorbeeld gordijnen wilt laten repareren in Amsterdam, rekent u op onze professionele kleermaker.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

7 Dagen per week geopend

Alle soorten textiel

Zuinige en groene wasinstallaties

Een kleermaker in Amsterdam waarop u kunt rekenen


Bij CityWash is uw kleding in goede handen. Omdat we inmiddels meer dan twintig jaar ervaring hebben met kledingreparatie, zijn wij hét adres in Amsterdam voor het herstellen van al uw kapotte kledingstukken. Ons personeel is bovendien uiterst vriendelijk en flexibel. Wij begrijpen dat u wilt kunnen vertrouwen op ons als kleermaker wanneer u ons inschakelt voor kledingreparatie en doen er daarom alles aan om het gewenste resultaat te behalen. Desgewenst stomen we uw kleding ook nadat de reparatie is volbracht. Zo keert u met een net kledingstuk terug en kunt u het direct weer in de kast ophangen.


Ontdek ons dienstenaanbod


Niet alleen voor kledingreparatie komt u naar onze zaak in Amsterdam, maar ook voor een hoop andere diensten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het laten wassen en strijken van uw kleding? Wij maken uw kleding graag schoon en zorgen ervoor dat u het kreukvrij mee terug neemt. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten verlenen we deze services. Heeft u vragen over kledingreparatie of over een van de andere diensten die we als kleermaker aanbieden in onze zaak in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via info@citywashamsterdam.com of via +31 20 664 84 79.

Bel ons