Kokskleding wassen in Amsterdam


Voor kokskleding wassen is CityWash in Amsterdam de vertrouwde partner van talloze restaurants en andere culinaire professionals. We begrijpen hoe belangrijk een vlekkeloze presentatie is in de gastronomie. Daarom garanderen we dat uw kokskleding niet alleen brandschoon, maar ook klaar voor elk culinair avontuur is.

Heeft u vragen ? Bel ons.

+31 20 664 84 79

Elke dag geopend

Enkel groene strooml

Ophaal- en bezorgservice

Grondig uw kokskleding laten wassen


Kokskleding heeft veel te verduren, van oliespatten tot sausvlekken. Het is daarom van belang dat deze kleding grondig wordt gereinigd om zowel hygiëne als uitstraling te waarborgen. Een chef-kok vertegenwoordigt zijn keuken en zijn professionaliteit, en zijn kleding moet dit weerspiegelen. Naast kokskleding wassen, weten we ook hoe belangrijk andere bedrijfs- en sportkleding is. Door zijn we ook een wasserij voor een sportschool. Zo kunt u bij ons terecht voor het wassen van sporthanddoeken en andere sportartikelen.


Laat uw kokskleding duurzaam reinigen door ons


Wilt u bedrijfskleding laten wassen? Uw culinaire presentatie begint met perfect gereinigde kleding. Elk kledingstuk dat onze horecawasserij bereikt, wordt behandeld met de grootste zorg en expertise. We wassen kokskleding aan de hand van groene stroom voor een milieuvriendelijk proces. Voor schone kokskleding die echt een verschil maakt, neemt u vandaag nog contact met ons op. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Bekijk deze vooraf online.